Polojasno
18°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Muža s káričkou zrazilo auto. Pre pár mesiacmi jeho manželku zrazil autobus
Zdielať na

Muža s káričkou zrazilo auto. Pre pár mesiacmi jeho manželku zrazil autobus

KAMENNÁ PORUBA/OKRES VRANOV NAD TOPĽOU / Upozorňujeme, že obsah vo videu nie je vhodný pre maloletých divákov. Chcel si nazbierať drevo na zimu a zrazilo ho auto. 62-ročný muž skončil po zrážke na ošetrení v nemocnici. Len nedávno, v novembri, pri tom autobus zrazil jeho manželku.

"Ako sme išli z práce, sme ho videli ako drevá zbieral. Išiel domov a ja už neviem, čo sa ďalej stalo," povedal o celej situácii syn chodca. Stalo sa to priamo v obci, pri jednom z rodinných domov. Po zrážke s osobným autom skončil starší muž najprv na kapote, čelnom skle auta a následne na zemi.

"62-ročný chodec tlačil pred sebou konštrukciu detského kočiaru. Mal v ňom naložené drevo. Chodec nemal na sebe žiadne reflexné prvky," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Druhým účastníkom nehody bol 54-ročný vodič osobného auta. 62-ročný chodec utrpel pri nehode zranenia, pre ktoré bol prevezený do nemocnice. V tej istej obci pri tom pred necelými dvomi mesiacmi autobus po šmyku zrazil jeho manželku. Jej zranenia boli na toľko vážne, že im na mieste podľahla. "To bol ten z Dávidova. To bola moja matka a máme mať súd. My nechceme od neho nič, ale matke mohol aspoň kvietok na pohreb doniesť," povedal syn. Škoda na osobnom aute vznikla vo výške približne 400 eur. Presná príčina dopravnej nehody, jej okolnosti, ako aj miera zavinenia jej účastníkov sú v štádiu objasňovania. "Na mieste dopravnej nehody bol vodič podrobený dychovej skúške. Výsledok bol u neho negatívny. Čo sa týka chodca, bola mu odobratá krv," uviedla hovorkyňa Ligdayová. 

Súvisiace články