Skoro jasno
18°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
V potoku pri plážovom kúpalisku našli mŕtve telo. Všimli si ho náhodní okoloidúci
Zdielať na

V potoku pri plážovom kúpalisku našli mŕtve telo. Všimli si ho náhodní okoloidúci

Zdroj: TV JOJ

BANSKÁ BYSTRICA / Náhodní okoloidúci našli v potoku pri plážovom kúpalisku v Banskej Bystrici mužské telo. Hladina pritom nebola vysoká. Polícia potvrdila, že ide o 34-ročného Tomáša, ktorý bol nezvestný niekoľko dní. V prípade je viacero otáznikov.

​Na miesto bol privolaný aj obhliadajúci lekár. Mužské telo na breh vytiahli hasiči. Pátraním sa zistilo, že muž bol nezvestný od 16. januára. "V prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Pre určenie príčiny smrti muža bol nariadená súdna pitva," uviedla hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Petra Kováčiková.

Tomášovi najbližší o ňom nemali žiadne správy niekoľko dní. Mobilný telefón bol vypnutý. Naposledy ho mali vidieť kamaráti, s ktorými bol hrať bedminton v hale, ktorá je blízko miesta kde jeho telo našli. Podľa polície ho mali naposledy vidieť na Štadtlerovom nábreží, kde údajne nastúpil do trolejbusu. Ako a prečo sa objavil práve v týchto miestach, čo sa pri potoku odohralo, či išlo o cudzie zavinenie alebo nešťastnú náhodu, je aktuálne predmetom vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy