Skoro jasno
16°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Žena vypadla z balkóna. Nejde o prvý prípad v tomto paneláku
Zdielať na

Žena vypadla z balkóna. Nejde o prvý prípad v tomto paneláku

NITRA / 32-ročná žena vypadla z balkóna na siedmom poschodí. Stalo sa to v stredu, 17. januára v Nitre. Nehybné telo pred panelákom spozorovali susedia. Žena bola na mieste mŕtva. V tomto paneláku nejde za ostatné roky o prvý takýto prípad.

Na chodníku pred panelákom spozorovali ľudia ležať nehybné telo. "Tam voľakto ležal, mala len nohavičky a holá bola," povedala suseda. Susedia nám povedali, že krátko predtým počuli buchot. Žena vypadla z balkóna na 7. poschodí. Záchranári sa na mieste mladú ženu snažili ešte oživiť. Pád zo 7. poschodia však neprežila.

"Ja som len buchot počula, že puf a som myslela, že suseda práši koberec," vyjadrila sa suseda. Na mieste zasahovali aj hasiči, tí pomáhali s otváraním bytu, v ktorom mladá žena bývala. "Otváranie bytu sa vykonávalo z dôvodu vylúčenia prítomnosti ďalšej osoby v byte," informovala hovorkyňa HaZZ Nitra Michaela Gundová. Mladá žena v byte žila s rodičmi a sestrou, v tom čase bola však doma sama. Polícia pracuje s verziou, že žena z balkóna vyskočila.
"Či frajer, alebo škola, alebo financie neviem aj rodičov mala v pohode," konštatovala suseda. V tomto paneláku už aj v minulosti došlo k samovražde skokom z okna. Okolnosti dnešného prípadu polícia vyšetruje. "Polícia v danej veci začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Jana Šinková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy