Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Počas dňa partia surovo napadla trojicu mužov
Zdielať na

Počas dňa partia surovo napadla trojicu mužov

RIMAVSKÁ SOBOTA / Partia mladíkov mala počas dňa napadnúť trojicu kamarátov. Dvaja skončili v nemocnici. Mali zranenia tváre a hlavy. Jeden je ešte stále hospitalizovaný. Polícia prípad preveruje ako podozrenie z ublíženia na zdraví a z výtržníctva.

Polícia zatiaľ k prípadu bližšie informácie neposkytuje, no TV JOJ sa podarilo stretnúť sa s mužom, ktorý porozprával, čo sa vlastne stalo. Celý incident sa začal na autobusovej stanici. Najskôr sa mala do neho bez príčiny zastarať skupina mladíkov. "Ja som ich chcel obísť, ale jeden z nich – do mňa zarýpal. Nekopol, len do mňa strčil. Ja som išiel za kamošmi. Hovorím kamoši, stačí im dohovoriť, že ja nekradnem, zbieram plechovky a nerobím nič zlé," opísal situáciu poškodený. 

Za partiou sa už teda vybrali traja. Jeden im chcel dohovoriť, aby sa správali slušne, no skončilo to surovou bitkou. Mladíci sa do nich pustili. Muž tvrdí, že im nikto nepomohol, dokonca vraj ani SBS-kár. "Roba dosekali tam, kde ležal. Asi ôsmi, alebo siedmi. To už sa nedalo. Ja som mal so sebou problém. Janko utekal. Toho dobehli tu pred obchodom," povedal o incidente poškodený. Muž prebehol niekoľko desiatok metrov a na kamerách je vidieť, že sa snaží vbehnúť do obchodu. Agresori ho však na schodoch dobehli a začali mlátiť aj jeho. "Som videla, že kopú hlava-nehlava tam dákeho na zemi. Doslova tak, ako keby si išiel každý kopnúť z nich. Jeden ho tak päsťou, a ostatní viac-menej topánkami," uviedla svedkyňa. 

Rozpŕchli sa, keď jedna pani zakričala, že zavolá políciu. Zranený muž zostal bezvládne ležať na zemi. Zraneným ako prví pomáhali dopravní policajti, ktorí náhodou prechádzali okolo. Do nemocnice záchranári odviezli dvoch mužov. 39-ročný Ján po ošetrení odišiel domov, 52-ročný Róbert by mal byť stále hospitalizovaný. "Zavolám na JIS-ku ako je Robo na tom. Ale je na tom zle. Že bol v bezvedomí som počula. V bezvedomí," priblížil poškodený. "V tejto veci aktuálne polícia vykonáva previerky a zhromažduje všetky dostupné a potrebné dôkazy. Vykonávame aj dalšie úkony smerujúce k riadnemu objasneniu celej udalosti," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy