Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca zábava: S nožom v chrbte sa zavesil na internet
Zdielať na

Šokujúca zábava: S nožom v chrbte sa zavesil na internet

Na internete sa opäť objavilo šokujúce video, ktoré má len ďaleko od bežnej zábavy. Je na ňom mladý muž, ktorý vyzerá ako mŕtvy. V chrbte má dokonca zapichnutý nôž a okolo neho je krv. Nehybne leží na zemi a všetko nasvedčuje tomu, že bol brutálne zavraždený. Je to ale omyl. Muž žije. Ide o zvláštnu zábavu.

Video šokovalo diváka televízie JOJ, ktorý nás naň upozornil. Na videu vidieť mladíka bez známok života a so zapichnutým nožom v chrbte. Video je však zostrihané a navonok nehybné telo leží hneď na niekoľkých miestach.

Na začiatku videa sa objavila aj prezývka associal. Podľa našich zistení ide o mladíka z Košíc. V istom momente je na záberoch vidieť aj samotného muža, ako ho kontrolujú policajti. Pritom na iných záberoch zase leží nehybne na zemi.

Na jednej strane je zarážajúce, že sa pri "mŕtvole" iba málokto pristaví. Zdá sa dokonca, že k mužovi nikto z okoloidúcich neprivolal pomoc. Na druhej strane však ťažko predpokladať, čo by sa stalo, keby sa niekto skutočne vyľakal, alebo privolal sanitku, ktorá by v tom momente mohla byť potrebná na inom mieste.

Najčítanejšie správy