Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dávid, ktorý zabil školáčky, je už vo väzbe!
Zdielať na

Dávid, ktorý zabil školáčky, je už vo väzbe!

Zdroj: TV JOJ

19 / ročný Dávid, ktorý svoj bezohľadnou jazdou cez obec Dubovany pri Piešťanoch zrazil a usmrtil dve školáčky ide do väzby! V nedeľu o tom rozhodol súd. Polícia mladíka eskortovala do väznice v Leopoldove.

Tragédia, ktorá šokovala celé Slovensko sa stala v stredu 19. januára. Mladík vrazil do 12-ročných dievčat. Alica so Simonkou vystúpili z linkového autobusu a chceli prejsť cez cestu. Simonka zomrela na mieste, Alica napriek komplikovanej operácii v trnavskej nemocnici na druhý deň.

Výsledky testov na alkohol a iné toxické látky vyšli u vodiča negatívne. "Z predbežného vyjadrenia znalca z odboru dopravy vyplynulo, že vodič išiel pri obchádzaní autobusu rýchlosťou minimálne 80 km/h," informovala hovorkyňa Krajského policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.     

Viník nehody, rovnako z Dubovian, bol už predtým obvinený z dvoch prípadov krádeží a v januári 2011 za ublíženie na zdraví. Držiteľom vodičského oprávnenia je od novembra 2009. V septembri 2010 mu polícia uložila sankciu za prekročenie rýchlosti v obci a technický stav vozidla.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy