Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Zrazila dievča na priechode: Polícia pátra po vodičke so strieborným autom
Zdielať na
Krimi

Zrazila dievča na priechode: Polícia pátra po vodičke so strieborným autom

Zdroj: FB - Polícia SR - Trnavský kraj

GBELY / Senickí dopravní policajti objasňujú nahlásenú dopravnú nehodu, ktorá sa mala stať v piatok 8. decembra v meste Gbely. Dievča vošlo na priechod pre chodcov, zachytiť ju malo strieborné auto Škoda Fabia so skalickým evidenčným číslom.

​Podľa zrazeného dievčaťa mala vodička zastaviť a komunikovať s ňou. Keď vyzeralo, že je všetko v poriadku, každá z účastníčok pokračovala vo svojej ceste ďalej. Rodičia maloletej to prišli na políciu ohlásiť na ďalší deň. Incident sa stal pred 08.00 h ráno. "Vyzývame vodičku auta s EČV SI 43..., aby sa prihlásila na polícii a pomohla tak objasniť okolnosti dopravnej nehody," napísala polícia vo svojom príspevku. Zároveň prosí o pomoc. Ak poznáte vodičku strieborného vozidla, zavolajte na číslo 158 alebo napíšte súkromnú správu na FB Polícia SR - Trnavský kraj.

Nebola to jediná nehoda

V Skalici sa na Krížnej ulici stala tiež nehoda. Vodič na aute Renault Master mal cúval do ženy, ktorá mala prechádzať cez priechod pre chodcov. Pri nehode utrpela vážne zranenia. Ak ste videli priebeh tejto nehody, postupovať môžete rovnako - zavolajte na bezplatné telefónne číslo 158 alebo napíšte polícii súkromnú správu. "Ďakujeme za pomoc a spoluprácu," dodala polícia v príspevku. 

Zdielať na

Súvisiace články