Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Chlapec vyskočil zo 7. poschodia paneláka. Podľa slov matky si chcel siahnuť na život
Zdielať na

Chlapec vyskočil zo 7. poschodia paneláka. Podľa slov matky si chcel siahnuť na život

MICHALOVCE / Na východe Slovenska skočil zo 7. poschodia paneláka mladý chlapec. Informoval o tom portál zregionu.sk. Tínedžer pád prežil, s vážnymi zraneniami leží v Michalovskej nemocnici.

Svedkovia podľa informácií zregionu.sk počuli prudký náraz a krik matky. "Otvorila som dvere a nevedela som, čo sa deje. A pani bola v šoku. Volali výťah so slovami, aby sme volali rýchlo záchranku, že malý skočil z okna," povedala suseda. Chlapec padal z výšky asi dvadsiatich metrov. Dopadol na trávnik, kde ostal nehybne ležať. V tom čase bol doma s rodinou. 

Chlapec pred prevozom do nemocnice žil. Podľa informácií TV JOJ mladík vyskočil z balkóna paneláka. Utrpel viacero zlomenín, jeho zdravotný stav je však stabilizovaný. "To, čo sa stalo, je obrovská tragédia. Často za takýmito osudmi mladých ľudí vidíme veľké množstvo sklamaní, zranení. Veľa problémov, ktoré sa neriešili ani nepomenovávali. A tí mladí ľudia majú pocit, že nemajú nikoho okolo seba, kto mu rozumie, kto ho z tej bolesti dokáže vytiahnuť von," ozrejmil Marek Madro, riaditeľ IP-čka.

Mladík navštevuje prvý ročník strednej školy. V byte býva spolu s rodičmi a mladšou sestrou. Čo ho dohnalo k takémuto zúfalému činu, zatiaľ nevedno. Okolnosti prípadu vyšetrujú policajti. Podľa zregionu.sk matka tvrdila, že syn sa pokúsil spáchať samovraždu kvôli známkam v škole. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy