Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Tragická nehoda si vyžiadala dve obete. Vodič pravdepodobne dostal šmyk
Zdielať na

Tragická nehoda si vyžiadala dve obete. Vodič pravdepodobne dostal šmyk

MÝTNE LUDANY/OKRES LEVICE / Dva životy si vyžiadala vážna nehoda na ceste medzi Levicami a Mýtnymi Ludanmi. Za všetko môže podľa predbežných zistení zlá cesta a kamión, ktorý dostal šmyk a skrížil cestu osobnému vozidlu. Z jeho posádky prežil len vodič, má vážne zranenia.

Nehoda sa stala v zákrute. Cesta bola mokrá a práve začalo snežiť. V tej chvíli tadiaľ prechádzalo osobné auto a oproti išiel kamión. "41-ročný vodič nákladného vozidla pravdepodobne dostal šmyk pričom náves prešiel do protismeru, kde v tom čase jazdilo osobné vozidlo," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Viktória Borloková. 

62-ročný vodič osobného vozidla už zrážke zabrániť nedokázal a prednou časťou vrazil do návesu. 64-ročná spolujazdkyňa počas toho z vozidla vyletela. Vo vnútri zostal vodič a 66-ročný spolujazdec. "Naši príslušníci dvoch zranených vyprostili a odovzdali pohotovostnej záchrannej službe," uviedol riaditeľ Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Róbert Ambra. V osobnom aute sedeli traja ľudia. Muž so ženou zrážku neprežili. Ďalšieho muža záchranári previezli do nemocnice. Presné okolnosti nehody vyšetruje polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy