Jasno
20°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Brutálny útok v Šali: Dvaja ľudia sú mŕtvi a ďalší zranení
Zdielať na

Brutálny útok v Šali: Dvaja ľudia sú mŕtvi a ďalší zranení

ŠAĽA / V pondelok 27. novembra v ranných hodinách sa odohrala dráma v bytovom dome. Muž nožom zaútočil na svojich rodičov a smrteľne zranil 17-ročného brata.

​Podľa informácií TV JOJ záchranárov zavolala zranená žena, ktorá bola tiež dobodaná v byte. Útočník (23) nožom zaútočil na svoju mamu a otca, ktorí sú mimo ohrozenia života. Zaútočil aj na svojho 17-ročného brata, ktorý zraneniam podľahol. Útočník po krvavom útoku vyskočil z okna na siedmom poschodí a sám prišiel o život. 

"Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo na základe hovoru na tiesňovú linku 155 tri ambulancie do bytového domu v Šali," uvádza operačné stredisko na sociálnej sieti. Po resuscitácii záchranári informovali, že dve osoby neprežili. Rodičia boli po prvotnom ošetrení transportované do nemocníc v Nitre a v Galante s poranením hrudníka. Podľa mestskej polície v Šali išlo o slušnú rodinu, s ktorou polícia nemala problém.

Otec útočníka je zranený v oblasti hrudníka. Jeho stav je vážny, ale nie kritický, upresnila hovorkyňa Fakultnej nemocnice Nitra Tatiana Kubinec.

K útoku sa vyjadrili aj obyvatelia:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy