Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hlasy mi tvrdili, aby som zabíjal: Bývalý pasák sa priznal k viacerým vraždám
Zdielať na

Hlasy mi tvrdili, aby som zabíjal: Bývalý pasák sa priznal k viacerým vraždám

MILWAUKEE / Americkí policajti museli zostať poriadne v šoku, keď za nimi prišiel muž, ktorý tvrdil, že má na svedomí množstvo zavraždených žien. Bývalý pasák údajne počul hlasy v hlave, ktoré mu našepkávali, aby zabil seba alebo ich.

​Detektívi momentálne prešetrujú muža, ktorý má byť údajne sériovým vrahom. Pohrávajú sa aj s faktom, že trpí duševnou poruchou, ktorú sprevádzajú bludy. 40-ročný Lawrence McFarland im pred mesiacom vo výpovedi uviedol, že má ako bývalý pasák na svedomí množstvo obetí. "Je potrebné zistiť, o akej oblasti a čase hovorí. Následne si prejsť záznamy o nezvestných osobách alebo staré nevyriešené prípady vrážd, či sa niektoré fakty zhodujú," upresnil Thomas Fischer, detektív v penzii. 

McFarland tvrdí, že prostitútky najprv uškrtil a potom ich telá spálil s pomocou benzínu. "Kázali mi to hlasy v hlave," tvrdil. Ďalším 7-im obetiam údajne vpichol smrtiacu dávku drog. K incidentom malo dôjsť v mestách Madison, Milwaukee, Detroit a Chicago. "Obávam, že to priznanie môže mať reálny základ," skonštatovala advokátka Nancy Yarbrough. Advokátka, ktorá pomáha prostitútkam dostať sa z ulice a začať nový život tvrdí, že tieto ženy sú často obeťami mužov, ktorí ich k prostitúcii priviedli. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy