Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
VIDEO: Muž vliezol do betlehema. Pozdravil zvieratá i anjela a vymočil sa
Zdielať na

VIDEO: Muž vliezol do betlehema. Pozdravil zvieratá i anjela a vymočil sa

BRNO / Mladý muž sa rozhodol stať sa súčasťou betlehemu, a to dosť nezvyčajným spôsobom. Po tom, čo do vianočnej inštalácie vliezol a pozdravil zvieratá i anjela, vykonal malú potrebu. Vedomý si svojho činu si pred mestskými policajtmi sám navrhol pokutu.

Muž (19) si o jedenástej večer vytvoril vlastný program na Dominikánskom námestí v Brne. V centre mesta sa konajú už tradične vianočné trhy vrátane rôznych stánkov. V strede nich sa nachádza aj betlehem.

Bezpečnostné kamery však nezachytili Ježiška, ale mladíka, ktorý sa po vstupe do inštalácie najprv zvítal so zvieratami, anjelmi a poškrabkal po vlasoch i jezuliatko. "Obsluha kamier naviac podotkla, že si v priestore medzi ručne vyrezávanými sochami odskočil na malú potrebu," informujme Jakub Ghanem, hovorca mestskej polície Brno. 

Celý záznam: 

​Počas svojho pobytu v Betleheme sa k jednotlivým figurínam správal, akoby s nimi bol reálne v družnom rozhovore. Po príchode hliadky sa policajtom bez okolkov priznal a sám dodal, že urobil hlúposť. "Dal im návrh na dvojtisícovú pokutu za znečistenie, čo sa aj zhodovalo s ich predstavou o treste, kedže doteraz nemal mladík žiadny evidovaný priestupok," hovorí Ghanem

Koľko a či vôbec nafúkal je otázne, keďže nerobil problémy a z miesta potom odišiel, mestská polícia nemala zo zákona povinnosť ho podrobiť dychovej skúške.

Pred 10 rokmi v českom Znojme sa po druhej hodine v noci snažil iný mladík o kopuláciu s ovečkou priamo v Betleheme. Našťastie ho pred samotným aktom zadržala polícia. Majitelia si tak zviera radšej vzali nazad. Po tejto udalosti typickú ohrádku s ovcami z námestia odpratali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy