Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spoluväzeň: Bodó sa mi priznal k vražde Anikó!
Zdielať na

Spoluväzeň: Bodó sa mi priznal k vražde Anikó!

V kauze vraždy vysokoškoláčky Anikó (†20), v ktorej je obvinený Dávid Bodó, vypovedal nový svedok. Podľa neho mal mať Bodó dobrý pocit a byť šťastný z vraždy mladej vysokoškoláčky. Kauzu sleduje náš reportér Richard Bolješik.

"Ako som vrážal nôž do tej ku..., mal som dobrý pocit, bol som šťastný", citoval Dávidove slová spoluväzeň, ktorý s Bodóm trávil na cele v Justičnom paláci na jar spolu 17 dní. Údajne sa rozhodol vypovedať proti svojmu "kamarátovi" z väzby preto, lebo sa vie vcítiť do pocitov Anikinej rodiny. Bodóv spoluväzeň odmietol priamu konfrontáciu.

Pred senátom svedčil, že sa mu Bodó vo väzbe k vražde Anikó priznal. V osudný deň mal veci na prezlečenie zbalené v ruksaku, ak by sa zafarbil od krvi. Keď sa dostal do brány na Sibírskej ulici, zaklopal na dvere a zámerne sa neozýval. Keď študentka zo zvedavosti otvorila, sotil ju do bytu a pichol ju do krku a trhol nožom smerom nadol, a potom ju ešte dobodal. V bráne sa prezliekol, ruksak s vecami podpálil a zahrabal v lamačskom lese.

Bodóv právny zástupca výpoveď tohto svedka spochybňuje, podrobnosti sa dozviete v dnešných KRIMI NOVINÁCH o 19.00
.

Najčítanejšie správy