Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Zavolal policajtom, aby ich objal. Strážca zákona odchádzal s úsmevom na perách
Zdielať na

Zavolal policajtom, aby ich objal. Strážca zákona odchádzal s úsmevom na perách

RIVERVIEW (FLORIDA) / Chcel som ho iba objať. Takto dojímavo vysvetlil chlapček na Floride svojej mame aj privolanému policajtovi, prečo v nestráženej chvíli zavolal zo svojho mobilu na známe číslo 911. Policajt tak z domu odchádzal s úsmevom na perách.

Rázne klopal policajt na dvere domu, z ktorého na stanici zaregistrovali hovor. Prekvapená žena, ktorá sa vynorila spoza rohu, o ničom netušila, privolala však svojho syna. Policajt hneď vedel, koľká bije, keď sa spýtal, či má chlapec mobil bez SIM karty. Veľkú vedu však z toho už od začiatku nerobil.

​"Vysvetlím mu to, to nie je problém," povedal policajt. Chlapček ani nezapieral, že skutočne volal na políciu, a hneď sa aj vytasil s vysvetlením. "Chcel som ho objať," komentoval chlapček. Po čom túžil, to okamžite aj dostal. Policajt ho so smiechom bez váhania objal. Zároveň mu však aj hneď vysvetlil, na čo vlastne slúži tiesňová linka. "Vieš na čo je to číslo? Je na to, aby si privolal pomoc, keď máš problém," opísal mu policajt. Chlapček si celú prednášku pokojne a najmä pozorne vypočul. Na záver si navyše mohol s policajtom aj buchnúť päsťami. Určite bol teda spokojný. S úsmevom na perách odchádzal preč aj samotný policajt.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy