Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rubrika Ako to nespackať pokračuje
Zdielať na

Rubrika Ako to nespackať pokračuje

Obľúbená rubrika AKO TO NESPACKAŤ, ktorú ste mali možnosť sledovať každú nedeľu pokračuje! Bývalého policajné prezidenta generála Jána Packu pred kamerou vystriedal nový policajný viceprezident plukovník Ľubomír Ábel.

V nedeľu mala rubrika Ako to nespackať viacero tém. Jeden z divákov sa pýtal, či musí zaplatiť pokutu za prekročenie rýchlosti, ak mu policajti nie sú shopní ukázať fotku z radaru, na ktorej je vidieť, že prekročil rýchlosť. 

Ďalší divák sa zaujímal o to, či si môže pripevniť tabuľku s evidenčným číslom tzv. sťahovacími páskami. Pán Anton z Bernolákova zase chcel vedieť, že či si motorkár môže za zníženej viditeľnosti obliecť zelenú alebo oranžovú reflexnú vestu. 

S nedôverou policajného oddelenia občanov v obci Jasov-Košice-okolie  sa na rubriku Ako to nespackať obrátil ďalší divák.

Pozrite si ako odpovedal na vaše otázky viceprezident PZ Ľubomír Ábel.

Otázky na viceprezidenta policajného zboru Ľubomíra Ábela môžete posielať na adresu akotonespackat@joj.sk. Rubrikou vás naďalej bude sprevádzať reportér KRIMI NOVÍN Adam Zavřel

Staňte sa fanúšikom relácie „Ako to nespackať“ aj na Facebooku a vždy budete o krok vpred. Všetko podstatné sa dozviete práve TU.

Najčítanejšie správy