Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Chlapec odišiel z domu na bicykli a už sa nevrátil. Nevideli ste ho?
Zdielať na

Chlapec odišiel z domu na bicykli a už sa nevrátil. Nevideli ste ho?

LEVÁRE / Rodina, kamaráti, dobrovoľní hasiči a polícia - tí všetci pátrajú po 15-ročnom chlapcovi zo Zohora. Francesco je nezvestný už 53 hodín a nikto nevie kde je. Po chlapcovi pátrali dokonca aj pri vode. Odišiel na bicykli.

​Od utorka 17. októbra pátrajú desiatky ľudí po nezvestnom chlapcovi Francescovi Šírovi. V pondelok 16. októbra okolo pol druhej hodiny popoludní odišiel z domu na bledo modrom bicykli, vraj za kamarátom, a odvtedy sa nevrátil. Telefón pri sebe nemá a na takéto chladné počasie je ľahko oblečený. Zatiaľ čo rodina, kamaráti, dobrovoľníci, záchranný systém, či pátrači hľadali v dedine a jej okolí, kde mal byť chlapec videný. Dobrovoľní hasiči a policajti prehľadali priľahlé lesy, či okolie rieky Morava.

Do pátrania po Francescovi za zapojil a starosta obce. Dobrovoľní hasiči prehľadávali aj búdy popri rieke Morava. Práve v týchto miestach mali
15-ročného Francesca vidieť miestni rybári. Policajti medzi tým kontrolovali obecné kamerové záznamy, na ktorých by mohol byť pohyb chlapca zachytený. Pátranie v obci, ako aj v lesoch ukončili v nočných hodinách. Po chlapcovi policajti pátrali aj v stredu. Dokonca preverovali všetky dostupné informácie, ktoré by pomohli k jeho vypátraniu.

Informácie o Francescovom pohybe sa počas dňa menili. Ľudia ho videli na stanici, čo sa napokon nepotvrdilo alebo v autobuse v smere do dediny. No nebol to Francesco, ale jeho brat, ktorý mu je veľmi podobný. Popoludní pracovali s ďalšími novými informáciami. Tie hovorili, že má byť v meste v trnavskom kraji. Mladík by tak na bicykli prešiel asi 38 km. Všetky tieto informácie polícia stále preveruje. Ak by ste 15-ročného mladíka niekde videli, volajte na číslo 158. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy