Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Desivý útok: Svoju priateľku zranil zábavnou pyrotechnikou v intímnych oblastiach
Zdielať na

Desivý útok: Svoju priateľku zranil zábavnou pyrotechnikou v intímnych oblastiach

PRAHA / Hrôzostrašný útok na mladú ženu má na svedomí cudzinec z Plzeňska. Ťažko ju zranil po použití zábavnej pyrotechniky. Žena teraz bojuje o život v nemocnici.

​Toto sa vymyká racionálnemu ľudskému chápaniu. V ubytovni v Kožlanoch v Plzeňsku muž svoju partnerku najprv zmlátil, a potom jej vložil do vagíny pyrotechnickú petardu, ktorú následne odpálil. "Môžeme potvrdiť, že došlo k fyzickému napadnutiu mladej ženy, ktoré si vyžiadalo hospitalizáciu," informovala Michaela Reindlová, hovorkyňa polície ČR.

Pri výbuchu žena utrpela devastujúce život ohrozujúce poranenia. V bolestiach ju okamžite prijali na urgentnom príjme lekári. "Zdravotný stav pacientky, ktorá bola prijatá s ťažkým poranením je aktuálne veľmi vážny," uviedla Gabriela Levovrová, hovorkyňa Fakultnej nemocnice Plzeň.

Lekári sa muža pýtali, čo sa jeho partnerke stalo. Ten ale podľa lekárov len vyhlásil, že sa žena buchla do brucha. Lekárom ale bolo jasné, že toto zranenie sa prihodilo úplne inak, a tak volali políciu. "V súvislosti s prípadom policajti zadržali jednu osobu," priblížila Reindlová.

Muža vypočúva polícia, zatiaľ ho neobvinila. V prípade, že sa preukáže, že ju takýmto spôsobom chcel zavraždiť, hrozí v prípade dokázania viny mužovi doživotie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy