Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Záhadná smrť mladej prostitútky: Mŕtvu a vyzlečenú do naha ju našli na toaletách
Zdielať na

Záhadná smrť mladej prostitútky: Mŕtvu a vyzlečenú do naha ju našli na toaletách

BRATISLAVA / Záhadná smrť mladej prostitútky stále nie je objasnená. Pred viac ako rokom a pol ju našli vyzlečenú do naha a mŕtvu na toaletách.

Bol studený koniec februára roku 2022, keď recepčný v jednom z bratislavských nevestincov našiel nehybne ležať mladé dievča. Bola holá v izbe na toalete a nedýchala. Pomôcť jej už nevedeli ani záchranári. Žena sa ubytovala len deň pred svojou smrťou.

Dievča podľa informácií TV JOJ pochádzalo z Rumunska. Bývalo na hornom poschodí zo zadnej strany budovy a v izbe bol poriadny neporiadok. "Nepoznáme ich. Je to bordel, iba to vieme. Tu je od môjho narodenia toto zariadenie, o tom každý vie. Každý taxikár," vyjadril sa sused.

V izbe sa okrem oblečenia našiel aj jej rumunský pas. Kriminalisti strávili v zariadení dlhé hodiny. Zaistili všetky stopy a telo odviezli na pitvu. Súdny lekár v tom čase nevylúčil ani cudzie zavinenie. "Vo vami uvedenom prípade naďalej prebieha na Okresnom riaditeľstve PZ Bratislava II trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia," informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Jana Šimunková. 

Po 17 mesiacoch vyšetrovania od osudného dňa nie je stále prípad uzavretý a nad smrťou mladej dievčiny visí množstvo otáznikov. Jednou z vyšetrovacích verzií bolo aj to, či niekto mladej žene na druhý svet nepomohol, prípadne či nebola predávkovaná. "Nie je možné poskytnúť viac informácií. Doposiaľ nebolo vznesené obvinenie voči konkrétnej osobe," dodala hovorkyňa. Ako presne zomrelo mladé dievča do dnešného dňa nie je známe a stále sa čaká na závery znaleckých posudkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy