Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia pátra po dvoch mužoch a jednej žene
Zdielať na

Polícia pátra po dvoch mužoch a jednej žene

Zdroj: polícia

Aj tento týždeň vás polícia žiada o pomoc pri pátraní po hľadaných osobách. Polícia pátra po Jánovi Švrčkovi, Jánovi Crhounekovi a Elene Gudjákovej.

Na 37-ročného Jána Švrčka z Kysuckého Lieskovca vydal Okresný súd Žilina príkaz na zatknutie vo veci prečinu zanedbania povinnej výživy. Nakoľko sa v mieste svojho bydliska nezdržiava, bolo po ňom vyhlásené celoštátne pátranie. Je približne 180 cm vysoký, strednej postavy. Má krátke hnedé vlasy a hnedé oči.

Dvadsaťdeväťročný Ján Crhounek z Bratislavy je nezvestný od roku 2008, kedy bol naposledy videný v Bratislave. Od vtedy sa neozval svojej rodine a zdržiava sa na neznámom mieste. Crhounek je 170 cm vysoký, štíhlej postavy. Má blond vlasy a hnedé oči.

polícia

29-ročná Elena Gudjáková z Oravského Veselého je nezvestná od 19. augusta 2010, kedy bez udania dôvodu odišla z miesta pobytu na doposiaľ neznáme miesto. Je 177 cm vysoká, chudej postavy. Má hnedé oči a krátke tmavohnedé vlasy. Je tichej a utiahnutej povahy.

polícia

Informácie k hľadaným osobám môžete poskytnúť na známom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Najčítanejšie správy