Zatiahnuté
12°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Známy naháč z Nitry opäť v problémoch s políciou. Zasahovať musel aj vyjednávač
Zdielať na

Známy naháč z Nitry opäť v problémoch s políciou. Zasahovať musel aj vyjednávač

NITRA / U 30-ročného muža, ktorý pred časom po Nitre behal nahý, v pondelok 18. septembra večer zasahovali policajti aj s vyjednávačom. To, že sa niečo deje, dokonca muž vysielal naživo na sociálnej sieti. Dočinenia s políciou mal aj počas víkendu, v jednom z barov napadol čašníčku.

Bolo okolo 20. hodiny večer, keď muž vysielal naživo cez sociálne siete. Z bytu zmätene hovorí o tom, ako sa k nemu snaží dostať polícia, čo bolo počuť v pozadí.

Na mieste bol aj vyjednávač a napokon Mikuláš dvere otvoril a previezli ho na psychiatriu. "Behal po chodbe s mečom a vyhrážal sa cez to živé vysielanie policajtom a dákym babám," povedal mužov známy. Dočinenia s políciou mal podľa informácií TV JOJ muž aj v noci zo soboty na nedeľu. V jednej z kaviarní mal napadnúť čašníčku

"Udialo sa tam to, že sa hádal s čašníčkou, ona ho odsotila a on jej dal facku. Mal údajne nožík v ruke," dodal známy. Aj tento incident vysielal naživo. Muž sa netají tým, že je psychiatrický pacient, no zrejme má aj problémy s drogami. Pred časom preto prišiel aj o vodičský preukaz.

Keď si to zhrnieme, na rováši má toho Mikuláš už viac ako dosť. Okrem pondelňajšieho (18. september) incidentu, behal nahý po meste, strelil facku policajtovi, šoféroval pod vplyvom drog a napadol čašníčku. Muž by mal byť momentálne hospitalizovaný na psychiatrii v nitrianskej nemocnici. Na to, čo s ním bude ďalej, nám polícia neodpovedala.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy