Jasno
16°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Vážna nehoda na ceste: Chodca po zrážke s autom odhodilo niekoľko metrov
Zdielať na

Vážna nehoda na ceste: Chodca po zrážke s autom odhodilo niekoľko metrov

BRATISLAVA / V bratislavskom Ružinove zrazila vodička na priechode pre chodcov chodca. Údajne si ho nevšimla. S otrasom mozgu skončil v nemocnici

Bolo krátko pred desiatou hodinou večer, keď na križovatke mala vodička odbočovať z Košickej ulice doprava na Miletičovu. Podľa informácií TV JOJ si vraj na priechode pre chodcov nevšimla chodca a zrazila ho. Po náraze ho odhodilo o pár metrov ďalej, kde dopadol na zem. Na miesto boli ihneď privolané záchranné zložky. "Na miesto sme bezodkladne vyslali ambulanciu záchrannej zdravotnej služby. Po prvotnom ošetrení záchranári transportovali muža s poraneniami viacerých častí tela do nemocnice v Bratislave," uviedol Viliam Sládek, hlavný operátor Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. 

33-ročného muža si lekári po absolvovaní vyšetrení v nemocnici nechali na pozorovaní. "Pacient bol dezorientovaný s otrasom mozgu a pomliaždeninami v tvárovej časti. Momentálne je pacient stabilizovaný a zatiaľ zostáva hospitalizovaný v našej nemocnici," doplnila Eva Kliská, hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Bratislava.

Chodec je našťastie mimo ohrozenia života. Vodička bola bez zranení a v šoku. Čo sa presne na križovatke v bratislavskom Ružinove stalo, policajti vyšetrujú. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy