Jasno
14°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Párik sa oddával divokému sexu na námestí. Všetko mohli vidieť deti
Zdielať na

Párik sa oddával divokému sexu na námestí. Všetko mohli vidieť deti

VEĽKÉ ZÁLUŽIE (OKR. NITRA) / Ďalšia dvojica sa oddávala sexu na verejnosti, tentokrát v obci pri Nitre. 37-ročná žena s 35-ročným mužom súložili za bieleho dňa na námestí vo Veľkom Záluží. Neprekážalo im ani to, že okolo práve chodili deti zo školy. Dvojica skončila v rukách polície.

​Dvojica sa sexuálnym radovánkam oddávala na lavičke v centre obce okolo obeda.

"Cez okno som videla, ako má nejaká dvojica veľmi blízko k sebe. Najprv sa bozkávali," povedala svedkyňa. To však nebolo všetko, už zakrátko sa žena s mužom zbližovali aj viacej. "Pani začali byť veľmi prítulná, kľakla si pred pána a začala vykonávať orálny sex," dodala svedkyňa. V reportáži sú zábery, ktoré nakrútili okoloidúci. Dvojica na lavičke súložila na námestí oproti oknám obecného úradu. "Potom si na neho vysadla a pokračovali v pohlavnom styku," oznámila svedkyňa udalosti.

Zamestnankyne videli, čo sa deje, taktiež vyvolávali aj mnohí ľudia, ktorí išli okolo. Okamžite preto zavolali políciu. Muž z dediny neďaleko Piešťan a žena z Kysúc tak mali policajtom čo vysvetľovať a obvineniu sa nevyhli. "Boli obvinení z prečinu výtržníctva," avizovala Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

To, čo sa udialo, obyvateľov obce nepríjemne prekvapilo. V tom čase okolo chodili nielen dospelí, ale aj deti zo školy. Podľa informácií televízie JOJ, žena sa v tunajšej nemocnici liečila z drogovej závislosti. "Bola to žena, ktorá bola liečená na psychiatrii, a pán prišiel po ňu," dodal starosta obce Milan Bíro.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy