Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Žena zomrela priamo pred svojím domom: Dva dni predtým oslávila osemdesiatku
Zdielať na

Žena zomrela priamo pred svojím domom: Dva dni predtým oslávila osemdesiatku

BRODZANY (OKR. PARTIZÁNSKE) / V nedeľu ešte oslavovala 80. narodeniny, o dva dni zahynula pod kolesami auta. Reč je o dôchodkyni z obce Brodzany pri Partizánskom. Auto ju zrazilo počas cúvania. Žena zomrela na frekventovanej ceste v strede dediny.

Dôchodkyňu zrazilo auto priamo pred domom, v ktorom bývala. "Ja som ju ráno stretol, aj som ju zdravil," opísal obyvateľ obce. Pár minút pred zrážkou bola na chodníku. Auto, ktoré ju zrazilo, išlo po hlavnej ceste. Zrazu zastavilo a začalo cúvať. V tom istom momente sa rozbehla cez cestu aj dôchodkyňa. "Jeden sused hovoril, že išla orechy zbierať," dodal obyvateľ obce. Vodič si všimol, že niekoho zrazil až potom, ako bola žena už pod kolesami auta. "Po našom príchode už okoloidúci poskytovali chodkyni KPR, my sme pokračovali," uviedol veliteľ zásahu HaZZ v Partizánskom, Miloš Čierny.

Dôchodkyňa bola v bezvedomí a všetci verili, že ju zachránia. No nepodarilo sa. "Zranenia boli vážne. Doktor  konštatoval exitus chodkyne," dodal Miloš Čierny. Žena tak zomrela priamo pre svojím domom, len dva dni po tom ako oslávila 80. narodeniny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy