Jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO: Muž bez vodičáka unikal pred policajtmi. To však nebol ten najväčší bizár
Zdielať na

VIDEO: Muž bez vodičáka unikal pred policajtmi. To však nebol ten najväčší bizár

ŠAĽA / 35-ročný muž so zadržaným vodičským preukazom unikal na aute pred policajtmi. K naháňačke došlo v pondelok 4. septembra ráno v Šali. Prefíkaný vodič sa za volantom ešte stihol vymeniť so spolujazdkyňou. Mal však smolu – všetko videli policajti a zaznamenali to aj kamery.

Policajti vozidlo spozorovali na jednej z križovatiek v Šali, keďže vedeli, kto sedí za jeho volantom, rozhodli sa ho skontrolovať.

Policajti mali vedomosť, že vodič tohto vozidla má udelený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. Hliadka chcela vozidlo zastaviť, muž však poriadne dupol na plyn a unikal pred nimi. V jednom momente dokonca vletel aj na chodník a prešiel tam niekoľko metrov.

Na záberoch vidieť, ako s autom vybehne na obrubník, kde si prerazí aj pneumatiku, no v divokej jazde pokračuje aj s otvoreným kufrom. Na križovatke smerom na Galantu dostal šmyk, narazil na obrubník a dostal defekt. Mimo obytnej zóny sa policajti dostali pred auto a zastavili ho. Vodič vedel, že je zle, a preto sa rýchlo vymenil so spolujazdkyňou, aby to vyzeralo, že šoférovala ona.

"35-ročný vodič si presadol na miesto spolujazdca a na mieste vodiča sedela žena českej národnosti," uviedla Viktória Bortoková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Podľa informácií televízie JOJ ide dokonca aj o nevodičku. 35-ročný muž mal smolu. To, že sa so ženou vymenil, hliadka videla na vlastné oči. Obaja skončili v putách, policajti prehľadávali aj vozidlo. Po naháňačke muž so ženou skončili na policajnom oddelení, kde mali čo vysvetľovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy