Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hrozivá nehoda: Tehotnú tínedžerku vymrštilo z motorky, prerazila dvere auta
Zdielať na

Hrozivá nehoda: Tehotnú tínedžerku vymrštilo z motorky, prerazila dvere auta

Zdroj: FB: Polícia SR - Košický kraj

MOKRANCE / 21-ročný muž z okresu Košice-okolie viedol v nočných hodinách motocykel bez prideleného evidenčného čísla po ceste v smere od mesta Moldava nad Bodvou na obec Mokrance.

Mladík pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a po vjazde do obce nezvládol prejazd zákrutou. S motocyklom prešiel do protismeru, zišiel s ním z cesty a prednou časťou motocykla narazil do betónového stĺpika hydrantu. Následne narazil do zaparkovaného nákladného vozidla.

"Motocyklista ostal po náraze zakliesnený medzi motocyklom a vozidlom. Za vodičom na motocykli sedela 18-ročná spolujazdkyňa v ranom štádiu gravidity, ktorú po náraze vymrštilo z motocykla a prerazila uzatvorené zadné dvere na zaparkovanom vozidle a dostala sa tak priamo do nákladného priestoru vozidla, kde zostala ležať," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel vodič aj jeho spolujazdkyňa ťažké zranenia. Vodič motocykla bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,31 promile. To však stále nebol koniec „prekvapení“. Policajti motocyklistovi nemohli zadržať vodičský preukaz, pretože mladík nie je jeho držiteľom.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy