Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Pri dopravnej nehode sa zrazili tri autá. Medzi účastníkmi sú aj deti
Zdielať na

Pri dopravnej nehode sa zrazili tri autá. Medzi účastníkmi sú aj deti

NEMECKÁ / Vážna nehoda sa stala smerom na Horehronie. Pri Nemeckej, v úseku, ktorý rekonštruujú, sa zrazili tri autá. Medzi šiestimi účastníkmi nehody boli aj malé deti. Zranených odviezli do nemocnice záchranári.

​Na ceste smerom na Horehronie prebiehajú stavebné práce, chodia tadiaľ aj stavebné stroje, rýchla jazda je tak príliš veľkým hazardnom. Na úrovni Nemeckej sa zrazili tri autá, môže za to zrejme nepozornosť. "Na mieste dopravnej nehody sa nachádzalo celkovo 6 účastníkov, z toho štyri maloleté osoby," informovala Júlia Zeleňáková hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici. 

Jeden z vodičov nám opísal ako sa to celé odohralo. Okrem manželky s ním sedeli v aute aj tri deti, ktoré museli previezť na ošetrenie záchranári. "Zastavil som, ďalší nedobrzdil a mňa odhodilo. Mal som tri deti v aute. Dúfam, že budú ok," opísal jeden z účastníkov nehody. "Pri nehode zasahovalo deväť profesionálnych hasičov so štyrmi kusmi techniky," doplnila Zeleňáková. 

Zranených vrátane detí previezli do nemocníc v okolí. Hlavný ťah na Horehronie bol počas dokumentovania nehody ťažko prejazdný, vodiči stáli v kolónach. Ďalšie okolnosti kolízie troch áut vyšetruje polícia.

Súvisiace články