Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Záchranári zasahovali pri tragickej nehode: Zrážka áut si vyžiadala dva životy
Zdielať na

Záchranári zasahovali pri tragickej nehode: Zrážka áut si vyžiadala dva životy

ŠPAČINCE / Polícia a záchranné zložky zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala za Trnavou, smerom na obec Špačince. Na ceste sa zrazili dve osobné auta. Na miesto smeruje aj reportér TV JOJ Peter Hlávek.

"V tejto chvíli vieme potvrdiť, že nehoda si vyžiadala dve obete a tri osoby sú ťažko zranené," uviedla polícia na sociálnej sieti. Na miesto nehody boli privolaní aj leteckí záchranári. Cestu počas dokumentovania nehody úplne uzavreli. Podľa informácií TV JOJ devastačným zraneniam podľahli dvaja muži vo veku 23 a 26 rokov v aute Felícia. V druhom aute sa zranili dve ženy, 57-ročná mama, 28 ročná-dcéra a 3-ročný chlapček. Utrpeli ťažké zranenia. Dieťa bolo vo vážnom stave letecky prevezené do bratislavskej nemocnice. Okolnosti nehody vyšetruje polícia.

"Podľa prvotných informácií z miesta udalosti mal vodič na aute Felícia predchádzať iné auto, v mieste, kde je plná čiara. Pri predchádzaní prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s autom VW Passat," napísala polícia.

Správu budeme aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy