Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Hľadá sa 15-ročná dievčina, podvodník a invalid
Zdielať na
Krimi

Hľadá sa 15-ročná dievčina, podvodník a invalid

Zdroj: joj.sk/Polícia

Polícia pátra po Patrícii Horváthovej, Martinovi Ádim a Tibor Löronczovi

15-ročná Patrícia Horváthová je nezvestná od júna 2010, kedy odišla z Krízového centra v Rožňave a do súčasnej doby sa nevrátila. Patrícia Horváthová má Okresným súdom v Košiciach uložené výchovné opatrenie a určený pobyt v Krízovom centre.

Patrícia je 160 cm vysoká, štíhlej postavy. Má svetlo hnedé vlasy a hnedé oči. Hovorí slovensky a rómsky.

Na 26-ročného Martina Ádiho (na obrázku v strede) z Veľkých Trakan okres Trebišov vydal Okresný súd Bratislava II. príkaz na zatknutie pre prečin podvodu. V mieste svojho bydliska sa nezdržiava už dlhšiu dobu a jeho súčasný pobyt nie je známy.

Martin Ádi je 17 0cm vysoký, strednej postavy. Má tmavohnedé vlasy a hnedé oči.

44 ročný Tibor Lörincz (na obrázku vpravo) z Rožňavy je nezvestný od júna 2010, kedy odišiel z miesta svojho bydliska a do dnešnej doby sa viac domov nevrátil a ani nepodal o sebe žiadnu správu.

Tibor Löroncz je invalidný dôchodca. Je 180 cm vysoký, chudej postavy. Má krátke hnedé kučeravé vlasy a hnedé oči. Hovorí maďarský a má vadu reči – zajakáva sa. Naposledy mal oblečené svetlé nohavice, modré tričko a obuté mal hnedé kožené sandále.

Vaše informácie k hľadaným a nezvestným  osobám môžete poskytnúť na známom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Zdielať na

Najčítanejšie správy