Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dramatická zrážka auta s traktorom: Jedna osoba ostala zakliesnená
Zdielať na

Dramatická zrážka auta s traktorom: Jedna osoba ostala zakliesnená

HRADIŠTE/PARTIZÁNSKE / Cesta medzi obcami Hradište a Návojovce bola v sobotu 22. júla niekoľko hodín uzavretá pre vážnu dopravnú nehodu. Po kolízii osobného auta s traktorom do nemocníc previezli troch ľudí. Zasahoval tam dokonca aj vrtuľník.

"Na základe doteraz zisteného, k dopravnej nehode došlo tak, že traktor jazdiaci v smere na obec Hradište pri tom ako odbočoval na poľnú cestu sa zrazil s vozidlom značky Peugeot, ktoré ho v tom čase predchádzalo," uviedla vedúca oddelenia komunikácie a prevencia Krajského riaditeľstva Policajného zboru Trenčín Ingrid Krajčíková. Auto narazilo traktoru do predného kolesa. Jeho vodička vzápätí stratila nad autom kontrolu. "V dôsledku toho vozidlo značky Peugeot zišlo z cesty, kde sa pretočilo a skončilo nakoniec naspäť na okraji vozovky prevrátené na ľavej strane," dodla Krajčíková.

Posádke osobného auta okamžite utekali na pomoc svedkovia nehody. O pár minút boli na mieste všetky záchranné zložky. "Po príchode na miesto sa tu už nachádzali záchranári a policajti. Jedna osoba bola zakliesnená vo vozidle. Tú sme vyslobodili," opísal situáciu veliteľ zásahu HaZZ Partizánske Vladimír Režo. V osobnom aute sa viezli traja ľudia. Všetci skončili v nemocnici.

Zraneným pomáhali aj leteckí záchranári. Do Fakultnej nemocnice v Trenčíne transportovali ťažko zraneného muža. V aute sa viezol aj  pes. Pri nehode sa nezranil, ale ušiel. Nakoniec sa ho podarilo odchytiť. Cestu sprejazdnili po viac ako troch hodinách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy