Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Záhadná smrť staršej ženy. Išla sa opaľovať k rieke, no domov sa už nevrátila
Zdielať na

Záhadná smrť staršej ženy. Išla sa opaľovať k rieke, no domov sa už nevrátila

PREŠOV / V Prešove na brehu rieky Torysy si náhodní okoloidúci všimli nehybné telo ženy. Zakrátko na to boli na mieste záchranári, no žene už pomôcť nedokázali. Na nehybné telo upozornili ľudia aj políciu. Tým, že ležala na slnku na deke a opaľovala sa, okoloidúci si mysleli, že len zaspala.

Nehybné telo ženy ležalo na trávniku neďaleko brehu rieky Torysy, okolo ktorej chodia na prechádzky obyvatelia jedného z prešovských sídlisk. Blízko je dokonca nákupná zóna viacerých obchodov a supermarketov a ešte bližšie detské ihrisko s frekventovaným cyklochodníkom.

"Policajná hliadka na základe oznámenia vykonala preverenie udalosti, ku ktorej malo dôjsť pri rieke Torysa. Staršia pani, ktorá sa šla dopoludnia slniť, sa dlhšiu dobu nehýbala. Na miesto bola privolaná 112, pričom privolaný ohliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie," Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Staršej žene už nedokázali pomôcť ani privolaní záchranári. Vyzerá to tak, že išlo o nešťastnú náhodu, pri ktorej jej na slnku zlyhalo zdravie. "Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc žene. Žiaľ, žena už podľa volania nereagovala a nedýchala," potvrdila hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy