Jasno
11°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Tragický koniec pobytu v nemocnici. Hospitalizovaný pacient vypadol z okna
Zdielať na

Tragický koniec pobytu v nemocnici. Hospitalizovaný pacient vypadol z okna

PREŠOV / Tragicky sa v stredu 12. júla skončil pád človeka z okna prešovskej nemocnice. Muž, ktorý bol podľa zdroja televízie JOJ hospitalizovaný na jednom z oddelení, zrejme vyskočil z okna nemocnice. Pomôcť mu už nedokázali. Upozorňujeme, že zábery vo videu nie sú vhodné pre maloleté osoby.

Stalo sa to v najnovšej budove v areáli nemocnice. Z okna internistického monobloku vypadol muž, ktorý by mal o dva roky 80. Ten po dopade na zem ostal nehybne ležať na zemi. I keď mu pribehli hneď na pomoc, už sa nedalo. Okolnosti tejto tragickej udalosti nateraz nie sú známe.

"Polícia sa zaoberá prípadom 78-ročného Prešovčana, ktorý dnes v dopoludňajších hodinách vypadol z okna 5. poschodia jedného z pavilónu prešovskej nemocnice. V súčasnosti sú vykonávané všetky potrebné procesné úkony," informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová. Kriminalistický technik zaznamenával stopy aj priamo v miestnosti, z okna, ktorej starší muž vypadol. Čo tomu predchádzalo nateraz nevedno.

"Vo veci bolo začaté trestné stíhanie, vykonáva sa skrátené vyšetrovanie pre prečin usmrtenia," Jana Ligdayová. S otázkou, čo sa stalo a za akých okolností vypadol 78-ročný muž z okna, sme sa obrátili aj na vedenie prešovskej nemocnice.

„S poľutovaním potvrdzujeme správu, že v stredu 12. júla z 5. poschodia internistického pavilónu vyskočil pacient. Je nám veľmi ľúto, že sme nemohli zabrániť tomuto incidentu. Nebohý pacient pre svoj zámer využil chvíľu medzi vizitou a podávaním raňajok, kedy bol na izbe sám,“ uviedla v stanovisku FnSP Prešov.

Súvisiace články