Zatiahnuté
17°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Krvavá dráma na sídlisku: 14-ročný útočník bodol svojho brata
Zdielať na

Krvavá dráma na sídlisku: 14-ročný útočník bodol svojho brata

KOŠICE / Ku krvavej dráme došlo v nedeľu 25. júna podvečer na košickom sídlisku Nad jazerom. Hlavnými aktérmi boli dvaja bratia. Ten starší má iba 19 rokov a skončil dobodaný na schodisku pred bytovkou. Záchranári ho previezli do nemocnice s vážnymi zraneniami.

​Kriminalisti a technici zabezpečovali stopy do neskorého večera. Medzi nimi naši aj nôž, ktorý mohol byť zbraňou. Z bytu z deviateho pochodia sa najskôr podľa informácii TV JOJ ozývala hádka. Neskôr už susedia videli, ako mladíka vynášajú záchranári celého zakrvaveného na schodisku pred bytovkou. "Časť policajtov ostala aj s posádkou RZP pri zranenej osobe a až do príchodu Ďalšej posádky s lekárom vykonávali úkony na stabilizáciu tejto osoby," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice Lenka Ivanová.

Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska ZZS doplnila, že pri incidente sa zranila jedna osoba, ktorá utrpela otvorenú ranu hrudníka. Policajti na mieste zadržali len 14-ročného chlapca, ktorý mal byť podľa našich informácii brat bodnutého muža. V byte sa vraj často hádali, a tak pre susedov to nebolo nič neobvyklé.  "Po vykonaní potrebných procesných úkonov košický vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví," dodala hovorkyňa polície.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy