Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hrozivá zrážka motorkára s osobným autom. Skončil v nemocnici
Zdielať na

Hrozivá zrážka motorkára s osobným autom. Skončil v nemocnici

BRATISLAVA / Príslovečné šťastie v nešťastí mal motorkár, ktorý skončil po zrážke s autom v nemocnici. Nehoda sa stala v rannej špičke a paralyzovala dopravu.

Bratislava, Ružinovská ulica krátko pred 8-mou hodinou ráno. Z ničoho nič sa ozvala veľká rana. Na križovatke počas rannej špičky sa zrazilo čierne SUV s motorkárom. Ten po nehode spadol a šúchal sa po asfalte niekoľko metrov. Nakoniec skončil až pri ostrovčeku pre chodcov, kde zostal nehybne ležať. Svedkovia, ktorí nehodu videli, mu ihneď prišli na pomoc. Za pár minút boli na mieste aj záchranári. Tí ho ošetrili na mieste a v stabilizovanom stave ho naložili na nosidlá.

Zraneného motorkára odviezla sanitka rovno do nemocnice. Našťastie bol pri vedomí a dýchal. Po silnom náraze skončilo nepojazdné aj SUV. Malo rozbitú prednú časť. Dokonca vystrelili aj airbagy. Z križovatky ho odtlačili nabok zamestnanci Dopravného podniku."Škoda bola vyčíslená na 15-tisíc eur. Dychová skúška u oboch účastníkov nehody bola negatívna," informoval hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff.

Z auta aj z motorky boli plasty rozhádzané krížom cez všetky pruhy. Dokonca kufor odletel až ku koľajniciam. Či bol na vine šofér čierneho auta, alebo motorkár, zatiaľ známe nie je. Polícia celý priebeh nehody vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy