Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická nehoda pri Štúrove: O život prišli mladí ľudia
Zdielať na

Tragická nehoda pri Štúrove: O život prišli mladí ľudia

OBID (OKR. NOVÉ ZÁMKY) / Pri dopravnej nehode neďaleko Štúrova prišli o život dvaja mladí ľudia. Nehoda sa stala pred polnocou pri obci Obid v smere od Štúrova do Gbeliec. Vodič osobného auta prešiel do protismeru, kde sa zrazil s druhým vozidlom. Od neho ho odrazilo do stromu. Pri zrážke zahynul 23-ročný Jozef a jeho 22-ročná spolujazdkyňa Kitti. Pod tragickú dopravnú nehodu sa pravdepodobne podpísala nepozornosť jedného z vodičov

"Záchranári sa ešte pokúšali oživiť ženu, ale aj napriek ich maximálnemu úsiliu sa ju nepodarilo zachrániť. Muž ťažkým zraneniam podľahol na mieste," vysvetlila hovorkyňa OS ZZS SR, Alena Krčová. Podľa informácií, ktoré má TV JOJ, vodič Škodovky išiel pravdepodobne rýchlejšie a na mokrej ceste dostal šmyk. Pravým predným kolesom zišiel z cesty na nespevnenú časť krajnice a prešiel do protismeru.

"Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragickej dopravnej nehody je predmetom vyšetrovania novozámockej polície," dodala. Druhý vodič neutrpel zranenia a bol podrobený dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U nebohého vodiča bude prípadná prítomnosť alkoholu v krvi skúmaná pri pitve. Škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená vo výške 5 500 eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy