Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zamotaný prípad nezvestného podnikateľa. Jeho auto našli zhorené v Maďarsku
Zdielať na

Zamotaný prípad nezvestného podnikateľa. Jeho auto našli zhorené v Maďarsku

ČIČOV/TRÁVNIK (OKR. KOMÁRNO) / 38-ročný podnikateľ z Čičova, Tibor Szűcs, je už jedenásty deň nezvestný. Hľadali ho členovia občianskej stráže, polícia i NAKA. Zaistili množstvo stôp, ktoré vedú do Maďarska. Tam zhorelo luxusné Audi Q7, aké vlastnil nezvestný muž.

38-ročný majiteľ domu v Trávniku je nezvestný od minulého utorka. Tibor býva v susednej dedine a podnikal s nehnuteľnosťami. Dom kúpil, prerobil a nájomníci sa doň nasťahovali len pred pár mesiacmi. Tibor mal údajne začiatkom mája ísť k nim pre nájomné osobne. Jeho družka povedala, že s ním naposledy hovorila telefonicky 1. mája. Nezvestnosť oznámila 4. mája, keďže nebývajú v jednej domácnosti. "Vo štvrtok ráno mi volal jeho kamarát, že kde je Tibor. Mysleli si, že je u mňa. Telefón mal vypnutý a hneď som šla na políciu," uviedla družka nezvestného Tibora.


Nezvestného muža od minulého štvrtka hľadajú aj členovia občianskej stráže, ktorá úzko spolupracuje s políciou. "Ako každý rok, aj teraz sme plánovali spoločnú dovolenku. Do cestovky mal ísť v utorok, preto neverím, že by niekam utiekol, alebo by sa ukrýval," dodala družka. To, či išlo medzi majiteľom domu a nájomcom vyslovene len o nájomný vzťah, polícia nešpecifikovala. Isté je, že nájomníka vypočula komárňanská polícia a prípad následne prevzala NAKA.


Prázdny dom odvtedy prehľadali dve partie policajtov

Podľa informácií TV JOJ stopy v dome zaistila polícia. To či súvisia so zmiznutím podnikateľa, nešpecifikovala.
Maďarskí policajti objavili úplne identický typ auta, aký vlastnil zmiznutý podnikateľ. Zhorené do tla ho našli v Maďarsku, približne 80 kilometrov od hraníc. Ani túto informáciu polícia zatiaľ nekomentovala. "V predmetnej veci sú vykonávané procesné úkony, preto vzhľadom k možnému zmareniu alebo sťaženiu objasnenia a vyšetrenia veci, bližšie informácie nie je možné poskytnúť," dodala hovorkyňa PPZ SR, Karolína Barinková.


Súvisiace články

Najčítanejšie správy