Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Na oddelení dokladov vyčíňal agresívny muž. Napadol aj policajtov
Zdielať na

Na oddelení dokladov vyčíňal agresívny muž. Napadol aj policajtov

BRATISLAVA / Agresívny muž vyčíňal na oddelení dokladov v Petržalke. Pracovníčkam vulgárne nadával. Potom okolo seba začal všetko ničiť a rozbíjať. Policajti ho museli spacifikovať, jedného z nich dokonca zranil.

Krátko pred poludním prišiel na oddelenie dokladov na Záporožskej ulici 37-ročný muž. Očividne bol pod vplyvom alkoholu a z neznámych dôvodov začal byť agresívny voči pracovníčkam. Zrazu im začal vulgárne nadávať. Pritom však neostal.

Agresor rozbil aj priehradku oddeľujúcu zamestnankyne oddelenia od klientov a poškodiť stihol aj stenu. Na miesto hneď prišli policajti, ktorí sa muža snažili upokojiť. Ten však nereagoval a jedného z nich aj fyzicky napadol. Policajti ho tak museli spacifikovať. "Po príchode policajtov pohotovostnej motorizovanej jednotky bol muž obmedzený a osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie. Jeden z policajtov oddelenia dokladov pri napadnutí agresívnym mužom utrpel zranenia ruky, ktoré si vyžiadalo ošetrenie v zdravotníckom zariadení," informoval Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

37-ročný Pavol z Bratislavy je aktuálne v cele predbežného zadržania a na krku už má obvinenie z útoku na verejného činiteľa. V prípade dokázania viny mu hrozí až 5-ročný pobyt za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy