Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mladý muž zaútočil nožom na svoju mamu aj brata. Potom spáchal samovraždu
Zdielať na

Mladý muž zaútočil nožom na svoju mamu aj brata. Potom spáchal samovraždu

VOJČICE / Včera podvečer sa stala v obci Vojčice v okrese Trebišov rodinná dráma. Mladý muž zaútočil ostrým predmetom na svoju matku aj brata. Jeden človek je mŕtvy a ďalšie dve boli prevezené do nemocníc s ťažkými zraneniami.

"Následne na povale rodinného domu bola nájdená osoba bez známok života, pričom obhliadajúci lekár predbežne cudzie zavinenie vylúčil a nariadil vykonanie pitvy. Ide o osobu, ktorá je dôvodne podozrivá z tohto fyzického útoku doposiaľ presne nezisteným ostrým predmetom na osoby," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu a pre prečin usmrtenia.

"Vyšetrovanie naďalej intenzívne prebieha, vo veci sú vykonávané potrebné procesné úkony a znalecké dokazovanie. Aby nedošlo k zmareniu účelu trestného konania, viac informácií nateraz nie je možné poskytnúť," konštatovala hovorkyňa.

Záchranné zložky zasahovali na mieste v stredu popoludní. Obe zranené osoby prevzali do opatery pracovníci rýchlej zdravotnej pomoci (RZP) a previezli ich do zdravotníckych zariadení.

Polícia miesto udalosti podľa hovorkyne dôkladne zadokumentovala a kriminalistický technik zaistil množstvo kriminalistických stôp, ktoré budú skúmať experti.

Obete vybehli pred útočníkom von na ulicu. Zakrvavenú matku so synom tu našli susedia. Až do príchodu záchranárov im poskytli prvú pomoc. Útočník zostal v dome sám. Nereagoval na žiadne výzvy polície. Po vstupe do domu ho našli bez známok života. Útok bol realizovaný zatiaľ presne nezisteným ostrým predmetom. Na mieste bolo zaistených množstvo stôp. Vyšetrovanie prípadu stále prebieha.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy