Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Výtržník, ktorý napadol aj turistu z Nového Zélandu, sa dočká väzby
Zdielať na

Výtržník, ktorý napadol aj turistu z Nového Zélandu, sa dočká väzby

BRATISLAVA / 30-ročný František V. z okresu Lučenec čelí obvineniu z trestného činu výtržníctva v súvislosti s nedávnym nočným incidentom v centre Bratislavy. 

30-ročný František V. z okresu Lučenec čelí obvineniu z trestného činu výtržníctva v súvislosti s nedávnym nočným incidentom v centre Bratislavy. Obvinený mal koncom minulého mesiaca fyzicky napadnúť pred priechodom pre chodcov na Kamennom námestí turistu, a to úderom päsťou do zadnej časti hlavy. Bezprostredne po napadnutí mal nastúpiť do električky MHD v smere do mestskej časti Dúbravka.

V električke taktiež napadol ďalšieho muža, ktorého udrel päsťou do oblasti tváre. Policajti ho minulý týždeň na základe opisu zadržali v mestskej časti Petržalka a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. 

Obvinený je v súčasnosti stíhaný väzobne. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí za takéto konanie v súlade so zákonom trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Polícia zistila, že podobne vyčíňal aj v júli. V prípade preukázania viny mu hrozí trojročné väzenie. Jeho hajlovanie rieši Národná kriminálna agentúra.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy