Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neďaleko osady našli deti nehybné telo muža
Zdielať na

Neďaleko osady našli deti nehybné telo muža

SAČUROV (OKR. VRANOV NAD TOPĽOU) / Polícia preveruje smrť len 34-ročného muža. Toho našli v obci Sačurov, neďaleko Vranova nad Topľou. Podľa miestnych nie je tomu ani mesiac, čo sa vrátil z väzenia. Nebohý muž mal rozbitú hlavu. V prípade bola nariadená pitva.

Nehybné telo mladého muža našli miestni na okraji osady neďaleko potoka. Muž, ktorý mal 34 rokov sa podľa ľudí z osady len nedávno vrátil spoza mreží, kde bol vo výkone trestu odňatia slobody. Pomoci mu už nebolo. Zachrániť sa ho nepodarilo ani privolaným záchranárom. "Muž po príchode záchranárov už nejavil žiadne známky života," uviedla hovorkyňa OS záchranárov, Alena Krčová.

Telo muža objavili deti

Tí, ktorí mu prišli na pomoc, nevedeli, či náhodou predtým nespadol do potoka. Mladý muž mal totiž rozbitú hlavu. "K úmrtiu muža došlo za presne nezistených okolností," dodal hovorca KR PZ v Prešove, Daniel Džobanik. Podľa zdroja televízie JOJ z prostredia vyšetrovania prípadu, mal muž v minulosti problémy s epilepsiou, na ktorú sa aj liečil. Neraz ale napriek tomu, že mu to lekári neodporúčali, požíval alkoholické nápoje. "Obhliadajúci lekár predbežne cudzie zavinenie vylúčil. Presná príčina bude známa až po vykonaní pitvy," vysvetlil Daniel Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy