Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Chvíle hrôzy na benzínke: Vodič prerazil autom dvere na predajni. Potom sa vyhrážal s nožmi v rukách
Zdielať na

Chvíle hrôzy na benzínke: Vodič prerazil autom dvere na predajni. Potom sa vyhrážal s nožmi v rukách

DOLNÝ KUBÍN / Ozbrojený muž s dvomi veľkými nožmi chcel zaútočiť na personál čerpacej stanice. Zamestnanci aj vďaka rýchlemu varovaniu okamžite zavreli dvere. Agresívneho muža to neodradilo. Sadol si za volant a dvere začal prerážať autom.

Vodičovi sa na prvýkrát nepodarilo vojsť dnu cez zavreté dvere s autom, tak cúvol a skúsil to druhýkrát. Dvere už nevydržali a povolili. Zastavili ho až regály s tovarom. Personál okamžite volal políciu. "Prvýkrát, keď narazil, sa snažil vycúvať, autom narazil do policajného auta," povedal svedok incidentu.

S autom prerazil sklené dvere, vošiel do predajne a na prednú kapotu nabral aj tovar z regálov. Ešte predtým stihol taxikárom, ktorí parkovali za budovou pumpy, poškodiť autá. Spacifikovať agresívneho muža bol problém. Mal pri sebe dva nože. 

Všetko sa to začalo tak, že muža si pred týmto incidentom všimol náhodný okoloidúci. A zrejme svojím rýchlym varovaním zachránil život obsluhujúcemu personálu. "Bol som na prechádzke a videl som opitého muža, ktorý má nože v rukách. Bol agresívny a smeroval na čerpaciu stanicu. Išiel som varovať personál, aby si zamkli dvere," uviedol svedok. 

Pumpa aj napriek nočnému incidentu bola na druhý deň otvorená. Avšak chýbali vchodové dvere, autom pokazil aj rám dverí. Polícia je zatiaľ na informácie skúpa. "V súčasnosti polícia vykonáva prvotné úkony k objasneniu skutku. Ďalšie informácie poskytneme, keď to situácia umožní," uviedla hovorkyňa KR PZ Žilina Zuzana Šefčíková. 

Celé video incidentu si môžete pozrieť TU: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy