Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vodič mal na križovatke prejsť na červenú, zrazil sa s ďalším autom. Dve osoby utrpeli ľahké zranenia
Zdielať na

Vodič mal na križovatke prejsť na červenú, zrazil sa s ďalším autom. Dve osoby utrpeli ľahké zranenia

BRATISLAVA / Bratislavskí policajti riešili v pondelok, 6. marca, dopravnú nehodu na Žitnej ulici v Bratislave.

"Podľa doterajších informácií mal prejsť jeden z účastníkov tejto nehody na svetelnú križovatku na červený signál "STOJ", v dôsledku čoho došlo k zrážke s ďalším motorovým vozidlom," informuje na sociálnej sieti bratislavská polícia.

Ich náraz zastavil až stĺp verejného osvetlenia. Vodičom, ktorí prechádzali okolo nehody behal mráz po chrbte. Pohľad na zdemolované autá totiž neveštil nič dobré. V čase príchodu hasičov na miesto už boli obaja vodiči v rukách záchranárov. "Pacient bol na mieste udalosti ošetrený a následne prevezený do nemocnice," vyjadrila sa hovorkyňa Záchrannej zdravotnej služby Darina Schreková. V nemocnici mal podľa zistení TV JOJ skončiť so zlomeninou a pomliaždeninami údajný vinník nehody. Vodičku druhého auta mali ošetriť na mieste. 

Premávka bola v jednom smere na viac ako hodinu obmedzená, až pokým autá neodtiahli. Jedno z nich odtlačili do vedľajšieho autoservisu. Na mieste boli aj zamestnanci komunálneho podniku, ktorí pomohli z cesty odpratať roztrieštené kusy áut. Po nehode bolo potrebné opraviť aj verejné osvetlenie. Stlp síce zostal stáť, avšak lampa náraz nevydržala a zostala visieť na elektrickom kábli. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy