Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krutá smrť v plameňoch: muža uväznil horiaci karavan
Zdielať na

Krutá smrť v plameňoch: muža uväznil horiaci karavan

KLIŽSKÁ NEMÁ / Horiaci karavan v strede dediny v okrese Komárno si v noci nik nevšimol. To, že zhorel zbadali až ráno a našli v ňom telo. Príčinu smrti i identitu zhoreného muža overujú policajti spoločne so zisťovateľom príčin vzniku požiaru.

Obytný príves v opustenej záhrade začal horieť okolo polnoci. Do Kližskej Nemej ale k požiaru hasičov nik neposlal. Napriek tomu, že záhrada v strede dediny susedí s okolitými domami, nikto si nič nevšimol. Až ráno okoloidúci zistili, že na mieste, kde stál staručký karavan, je už len zhorenisko, z ktorého sa slabo dymí.

Na miesto zavolali políciu, tá následne kontaktovala hasičov, presnejšie zisťovateľa príčin vzniku požiaru. V zhorenom karavane, na mieste, kde bola pravdepodobne posteľ, našli uhorené ľudské telo. "Presná príčina smrti nebohého muža bude známa po pitve," informovala Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

A zisťovať sa bude aj jeho totožnosť. V karavane najmä v lete z času na čas prespával 62-ročný muž, niekdajší obyvateľ Klížskej Nemej. Za mlada bol šikovný elektrotechnik, ktorého ale poznačil ťažký životný osud. Nebohého už ale nebolo možné identifikovať na mieste, a tak polícia bude zisťovať prostredníctvom genetických testov aj totožnosť zatiaľ neznámej obete. "Polícia okolnosti prípadu vyšetruje ako prečin usmrtenia," doplnila Čuháková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy