Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pri požiari príbytku v záhradkárskej oblasti zahynuli štyria ľudia
Zdielať na

Pri požiari príbytku v záhradkárskej oblasti zahynuli štyria ľudia

ÚSTÍ NAD LABEM / V záhradnej kolónii vo štvrti Predlice v Ústí nad Labem boli dnes po požiari domčeka nájdení štyria mŕtvi ľudia. Prípad si na mieste prevzali krajskí kriminalisti. 

Kriminalisti sú od rána na mieste. Do Predlíc dorazil po poludní súdny lekár a prítomný je psovod so špeciálne vycvičeným psom na vyhľadávanie akcelerantov horenia. Vyšetrovatelia zohľadňujú miesto, uviedla polícia. K totožnosti osôb sa zatiaľ poliaci nebudú vyjadrovať, povedala ČTK hovorkyňa krajskej polície Veronika Hyšplerová. Hovorca krajských hasičov Peter Pelikus ČTK povedal, že hasiči vyslobodili z požiariska štyri telá a odovzdali ich polícii, požiarisko ešte monitorujú.

Informáciu o požiari domčeka v Predliciach dostali zložky integrovaného záchranného systému prostredníctvom linky 112 okolo 08:00. Na miesto vyrazili hasiči, po uhasení požiaru boli nájdené telá troch osôb. Neskôr policajti informovali, že pri bližšom hľadaní miesta požiariska bola nájdená štvrtá osoba bez známok života.

Hasiči požiar dostali pod kontrolu o 09:40. "Ide o rozsiahlejší prízemný záhradný domček blízko ulice Marxova. Na miesto vycestovali ráno štyri jednotky,uviedol Pelikus.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy