Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Žena sa snažila naskočiť do odchádzajúceho vlaku, dvere jej zachytili nohu. Kolos ju ťahal niekoľko metrov
Zdielať na

Žena sa snažila naskočiť do odchádzajúceho vlaku, dvere jej zachytili nohu. Kolos ju ťahal niekoľko metrov

TRNAVA / Na železničnej stanici v Trnave sa 33-ročná žena snažila na poslednú chvíľu nastúpiť do odchádzajúceho vlaku. Pri naskakovaní jej však dvere, ktoré sa automaticky pri pohybe vozňa zatvorili, zachytili nohu.

"Hlásenie o osobe, ktorá mala spadnúť pod rozbiehajúci sa vlak, prijali policajti krátko po 19.30 h," informuje na sociálnej sieti trnavská polícia. Žena sa pokúšala nastúpiť do vlaku, ktorý smeroval do Trenčína. Pri naskakovaní jej dvere zachytili nohu a kolos ju ťahal niekoľko metrov. 

Nakoniec sa jej noha uvoľnila a žena skončila v koľajisku. "Odtiaľ vyšla vďaka pomoci ďalších cestujúcich. Po príchode policajnej hliadky bola žena už v bezpečí na nástupišti," informuje ďalej polícia. Žena si zranila pravú nohu, záchranári ju previezli do trnavskej nemocnice. 

"Policajti si ženu za jej nerozvážne konanie a porušenie zákona predvolajú a budú ju riešiť v správnom konaní. Za spáchaný priestupok jej môže hroziť pokuta až do výšky 500 eur," dodáva polícia. Pre tieto mimoriadne udalosti mali meškanie dva osobné vlaky a jeden rýchlik. Polícia apeluje, aby sa cestujúci nikdy nesnažili nastúpiť alebo vystúpiť z idúceho vlaku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy