Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tragédia v Novej Dubnici: V byte našli telo muža, mal mať bodné rany na hrudníku
Zdielať na

Tragédia v Novej Dubnici: V byte našli telo muža, mal mať bodné rany na hrudníku

NOVÁ DUBNICA / Za posledný týždeň sa v Trenčianskom kraji odohrali tri rodinné drámy. Najskôr v Pobedíme žena dobodala svojho muža a dorezala synčeka. V Handlovej zasa žena pichla do srdca svojho manžela. Dnes v noci našli ďalšieho mŕtveho muža, tentoraz v Novej Dubnici.

Tragédia sa stala v paneláku, v byte na prvom poschodí. Podľa miestnych tu takmer rok žila ukrajinská rodina. Okolo ôsmej večer sa z bytu začal ozývať krik. "Bol tam hluk, syn mi povedal, nechoď ani von, aby tam nejaká bitka nevznikla," povedala suseda. 

Krik bol podľa svedkov čoraz intenzívnejší. Hádalo sa tu viacero ľudí. "My sme si mysleli, že ju ide biť. Bolo počuť plač a potom s niekým dlho telefonovala," dodala suseda. O pár minút neskôr už boli na mieste nielen policajti, ale aj záchranári. Na chodbe bytu ležalo nehybné mužské telo. "Na linku 155 sme prijali volanie o pomoc, pre údajne napadnutého muža. vyslali sme k nemu záchranárov. V čase príchodu žiaľ už nekomunikoval a ani nedýchal. Oživovali ho niekoľko desiatok minút. Napriek snahe sa ho nepodarilo zachrániť," uviedla hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. 

Policajti začali okamžite rozsiahle vyšetrovanie. Do bytu smerovali kriminalisti a technik. "42-ročnému mužovi boli spôsobené bodné poranenia, na následky ktorých zomrel," vysvetlila hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová. O pol štvrtej v noci sú policajti na mieste a stále zaisťujú stopy. 

Podľa našich informácií mal Ukrajinec dve bodné rany v hrudníku. V čase príchodu polície s ním boli v byte dve ženy. Jeho manželka a jej mama. Muži zákona ich obe strážili na chodbe niekoľko hodín. Potom ich eskortovali na policajné oddelenie. "Osoby podozrivé z tohto skutku boli políciou zadržané," spomenula Kuzmová. 

Podľa našich informácií jedna zo zadržaných žien tvrdila, že muža niekto napadol v meste. S bodným poranením údajne prišiel domov a tu skolaboval. Čo presne sa v byte stalo určí až ďalšie vyšetrovanie. "Polícia začala trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Obvinenie voči konkrétnej osobe alebo osobám zatiaľ vznesené nebolo. Bližšie informácie k tomuto skutku poskytneme až keď to procesná situácia dovolí," uzavrela Kuzmová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy