Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragédia pri Michalovciach: Našli nehybné telo policajta so strelnou ranou
Zdielať na

Tragédia pri Michalovciach: Našli nehybné telo policajta so strelnou ranou

MICHALOVCE / Ďalšia streľba v okrese Michalovce. V obci Suché zomrel 33-ročný Erik, ktorý bol príslušníkom pohotovostnej motorizovanej jednotky. Na život si pravdepodobne siahol sám. Prípadom sa zaoberá policajná inšpekcia.

K tragédii došlo v poobedňajších hodinách, susedia údajne počuli výstrel zo zadnej časti rodinného domu. "V jednej z obcí v Michalovskom okrese bolo nájdené telo príslušníka policajného zboru," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice Lenka Ivanová. Telo mladého muža sa nachádzalo v kôlni za domom. Na miesto boli okamžite privolaní zdravotníci, tí mu už ale nedokázali pomôcť. "V obytných priestoroch bola nájdená osoba mužského pohlavia so strelným poranením hlavy bez známok života," informoval záchranár Michal Sekerák.

Erik bol členom pohotovostnej motorizovanej jednotky. Pri svojej práci používal často služobnú zbraň. Práve z nej pravdepodobne padol výstrel. "Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a bolo nariadené vykonanie pitvy," povedala Ivanová. Kolegovia z práce si na ňom v osudný deň nevšimli nič nezvyčajné. Motív jeho činu je predmetom vyšetrovania. Podľa informácii TV JOJ Erik zanechal list na rozlúčku pre svojich najbližších. V rodinnom dome žil so svojou partnerkou a malým synom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy