Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nočná rodinná dráma: Žena nožom zaútočila na svojho manžela a 4-ročného syna
Zdielať na

Nočná rodinná dráma: Žena nožom zaútočila na svojho manžela a 4-ročného syna

POBEDIM (OKR. NOVÉ MESTO NAD VÁHOM) / Krvavá rodinná dráma otriasla malou obcou Pobedim. Žena údajne nožom zaútočila v dome na svojho 4-ročného syna a manžela. Všetci traja skončili so zraneniami v nemocnici. Polícia začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin pokusu o vraždu.

Čo presne sa udialo za oknami rodinného domu v obci Pobedim dosiaľ nie je isté. Sobotňajší večer tu mali tráviť manželia spolu s ich 4-ročným synom. Krátko pred 22. hodinou ale došlo k sérii krvavých útokov, po ktorých všetci traja členovia rodiny utrpeli rozsiahle bodnorezné poranenia. Ľudia v obci tvrdia, že kuchynským nožom na vlastné dieťa i manžela zaútočila 34 ročná Renáta. "Že on sa hral s tým chlapcom a ona došla s nožom od chrbta. Jeho bodla do chrbta, potom ešte do ruky, no a potom podrezala toho malého," opísal obyvateľ obce.

Podľa informácií TV JOJ mal muž s malým synom vybehnúť z domu k susedom, ktorí privolali pomoc. Potom, ako na miesto dorazili policajti z NMNV, našli ženu ležať vonku vo dvore s bodným poranením krku. "Mužovi, žene a dieťaťu boli spôsobené zranenia nožom. Tri osoby boli prevezené do nemocnice na ošetrenie," dodala hovorkyňa KR PZ v Trenčíne, Katarína Kuzmová. "Môžem potvrdiť, že sme na základe volania na tiesňovú linku 155 vyslali záchranárov na pomoc trom osobám. Išlo o dvoch dospelých ľudí a dieťa. Vzhľadom na citlivosť prípadu viac detailov k zdravotníckemu zásahu ani k rozsahu zranení poskytnúť nemôžem," vyjadrila sa Alena Kŕčová z OS ZZS.

Podľa informácií TV JOJ je otec so synom mimo ohrozenia života. Žena, ktorá zrejme prežila len vďaka duchaprítomnosti jedného z policajtov, ktorý jej zastavil krvácanie, je hospitalizovaná na ARE v trenčianskej nemocnici. Podľa informácií TV JOJ sa v rodinnom dome nachádzalo množstvo krvi a to vo viacerých miestnostiach. Čo presne sa tu stalo a aký bol sled hrozivých udalosti vyšetruje polícia. Kriminalisti tu strávili celú noc, no a hliadky sa tu striedali ešte na druhý deň dopoludnia. "Vyšetrovateľka KR PZ Trenčín začala trestne stíhanie vo veci obzvlášť záväzného zločinu vraždy v štádiu pokusu a vo veci prečinu ublíženia na zdraví," dodala Kuzmová. Polícia ale zatiaľ obvinenie voči konkrétnej osobe nevzniesla. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy