Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia stále nezverejnila podrobnosti ohľadom tragédie v Michalovciach, v meste sa šíria špekulácie
Zdielať na

Polícia stále nezverejnila podrobnosti ohľadom tragédie v Michalovciach, v meste sa šíria špekulácie

MICHALOVCE / Michalovcami stále otriasa tragédia štvorčlennej rodiny, ktorú našli mŕtvu v ich byte. Polícia podrobné informácie k okolnostiam prípadu zatiaľ neposkytla. Na verejnosti to vyvoláva množstvo dohadov a otáznikov.

Cez sociálne siete sa šíria nepravdivé informácie, zakročiť musela polícia. Práve vo štvrtok, 19. januára, zverejnila polícia text, v ktorom informuje o tom, že tragédia štvorčlennej rodiny a novoročná vražda Michalovčanky spolu nesúvisia. Verejnosť dáva do súvisu práve túto informáciu, teda že obe tragédie spôsobil jeden páchateľ. 

"Podľa niektorých vyjadrení bola za smrť štyroch ľudí zodpovedná rovnaká osoba ako tá, ktorá o život na Nový rok pripravila mladú Michalovčanku. Ničím nepodložené spájanie dvoch tragických udalostí vyvolalo vlnu paniky a strachu v uliciach mesta," uviedla policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Polícia túto informáciu jednoznačne odmieta, tvrdí, že v prípade smrti manželov a dvoch detí išlo o rodinnú tragédiu. Situácia v meste je zvláštna, niektoré bezpečnostné obchody hlásia vykúpenie slzných plynov. Polícia neposkytuje presné informácie k rodinnej tragédii, ale vyzýva obyvateľov, aby boli všímaví k akýmkoľvek situáciám, ktoré sa vymykajú bežnému stavu.

Týka sa to novoročnej vraždy, pri ktorej boli očití svedkovia, no rovnako sa to týka aj tragédie štvorčlennej rodiny, ktorá už niekoľko dní nekomunikovala s okolím. "Nebuďte ľahostajní k dianiu okolo seba, nezatvárajte oči pred neprávosťou. V prípade akéhokoľvek podozrenia, že za dverami susedného bytu môže dochádzať k domácemu násiliu, nezhodám, počujete volanie o pomoc, namiesto ľahostajného nepovšimnutia kontaktujte políciu," dodáva Lenka Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy