Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Tragický úvod roka v Michalovciach. Na chodníku našli mŕtvu ženu
Zdielať na

Tragický úvod roka v Michalovciach. Na chodníku našli mŕtvu ženu

MICHALOVCE / V Michalovciach došlo dnes k mimoriadne tragickej udalosti. Na chodníku tam našli telo mŕtvej ženy. Podrobnosti nie sú známe, vyšetrovanie stále prebieha.

Stalo sa to v širšom centre Michaloviec. Podľa dostupných informácií sa tam pohybovala dvojica ľudí približne pred 7:00. Malo ísť o muža a ženu. Muž ju mal nahánať v smere od centra v blízkosti lekárne a bytových domov. Žena mala na tele viacero bodných rán, muž odtiaľ potom utiekol a jej nemohol nikto pomôcť.

V prípade prebiehajú všetky vyšetrovacie úkony, momentálne nevieme, koľko mala žena rokov a nepoznáme ani jej totožnosť. V blízkosti sa nachádzajú bezpečnostné kamery a tie podľa informácií TV JOJ páchateľa zachytili. Policajti aktuálne monitorujú okolie, na mieste sa nachádza aj psovod, ktorý hľadá stopu muža. Pravdepodobne išlo o náhodu a vôbec sa nepoznali.

Ako uviedla polícia v Košickom kraji na sociálnej sieti, žena mala 46 rokov a pochádzala priamo z Michaloviec. "Ihneď po oznámení skutku boli na miesto vyslaní príslušníci rôznych útvarov v pôsobnosti michalovského okresného riaditeľstva, ktorí túto novoročnú tragickú udalosť nielen zadokumentovali, ale po páchateľovi skutku začali intenzívne pátrať," dodala polícia.  

Presný motív tohto brutálneho činu zatiaľ nie je známy. Páchateľ však svoju obeť po útoku okradol a z miesta utiekol. Pravdepodobne je domáci a mesto veľmi dobre pozná.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy