Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
S autom prešiel stredom kruhového objazdu, nakoniec skončil v potoku. Vodič bol na mieste mŕtvy
Zdielať na

S autom prešiel stredom kruhového objazdu, nakoniec skončil v potoku. Vodič bol na mieste mŕtvy

POVAŽSKÁ BYSTRICA / V Považskej Bystrici sa 7. decembra večer stala tragická dopravná nehoda. Zomrel pri nej 55-ročný muž, ktorý zrejme vo vysokej rýchlosti prešiel so svojim autom cez stred kruhového objazdu, nabúral do stromov a skončil v potoku.

Nehoda sa stala o pol desiatej večer, za volantom Dacie sedel 55-ročný vodič. Je veľmi pravdepodobné, že mu za volantom prišlo nevoľno. Prichádzal od Orlovského mosta. Počas dňa je veľký kruhový objazd pod diaľnicou frekventovaný. "Pri prechádzaní touto kruhovou križovatkou z doposiaľ nezistených príčin prešiel so svojím vozidlom cez kruhovú križovatku priamo cez stredový ostrovček a následné z nej vyšiel rovno na miestnu komunikáciu, kde zišiel mimo cesty a narazil do stromu," uviedla hovorkyňa KR PZ v Trenčíne, Elena Antalová. Následne sa auto od stromu odrazilo a spadlo do potoka.

Vodič žiaľ zomrel na mieste, obhliadajúci lekár nevedel určiť, či smrť nastala následkom nehody alebo prípadných zdravotných problémov šoféra. Nariadil preto súdno-lekársku pitvu. "Taktiež bude vodičovi odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu. Škoda bola predbežne vyčíslená na asi 5 000 eur," uviedla Antalová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy